Hinnasto - Finikor

Autosi ruostuminen loppuu tähän – Katso suojauksen hinta ja yleisyys automallillesi

Valitse auto

Haluatko, että lähetämme tiedot myös suoraan sähköpostiisi?

Antamalla sähköpostisi vahvistat, että olet tutustunut tietosuojaselosteeseen ja annat Finikorille sähköpostimarkkinointiluvan, jonka voit kieltää koska tahansa.

Finikor Ruostesuojaus

Finikor Ruostesuojaus antaa autollesi ruostumattomia ajokilometrejä useiksi vuosiksi eteenpäin ja antaa suojan huoltotilastoissa yleisiltä autojen ruostevaurioilta ja niiden kalliilta korjauksilta. Suomen olosuhteet ovat valitettavan otolliset autojen ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella tiesuola ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet, Kaikki syövyttävät omalta osaltaan autoa. Uusikaan auto ei ole turvassa ruostevaurioilta, sillä käytännössä valmistajan myöntämä ruostumattomuustakuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen.

Finikor Kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla.

Finikor Äänieristys

Finikor Äänieristys vaimentaa autosi häiritseviä rengas- ja ajomeluhaittoja. Käsittely tehostaa ruostesuojauksen parantamaa äänieristystä. Autojen valmistustekniikan muutoksista, käytettävien materiaalien muutoksista ja Suomen karheista teistä johtuen, autojen ajoäänet ovat muodostuneet suurimmaksi melun aiheuttajaksi. Melun tiedetään aiheuttavan monelle terveysriskin ja aiheuttavan myös ajoväsymystä. Näistä syistä autojen äänieristys on yleistynyt etenkin alemman keskiluokan autoissa.