Keraaminen Brilliant Plus+ - Finikor


Keraaminen Brilliant Plus+

Finikor Brilliant Plus+ käsittely antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena.

 

Finikor Brilliant Plus+ käsittely antaa autollesi upean, kiiltävän pinnan ja saa autosi loistamaan kuin uutena. Käsittely suojaa auton maalipintaa ja tekee pinnasta vettä ja likaa hylkivän useiksi vuosiksi, takuulla.


Keraaminen kestopinnoite parasta arvostavalle

Suuren suosion saavuttanut keraaminen kestopinnoite autosi suojaksi! Mullistava kestopinnoite on saatavilla valtakunnallisesti kaikilta Finikor-liikkeiltä ympäri Suomea. Finikor Brilliant Plus+ on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin, joten se vastaa parhaiten autosi tarpeisiin. Katso käsittelysi hinta oikealta hinnastosta.


hinnasto brilliant3

Alkaen-hinnat sisältävät aina kevyen koneellisen kiillotuksen. Naarmujen poisto pinnoituksen yhteydessä 75€/h.

Kehittynein kestopinnoite

Finikor Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite markkinoiden suurimmalla konsentraatiopitoisuudella antaen autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, vähentää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Finikor Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista. Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.

Helpompaa autonhoitoa

Finikor Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavempaa. Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun. Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa. Keraaminen kestopinnoite myös antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään kestopinnoitettua autoa esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa Finikor-liikkeillä pesussa, jotta voimme pestä auton perusteellisesti täysin puhtaaksi.

 
SYITÄ KESTOPINNOITUKSEEN

 • Palauttaa autosi alkuperäisen kiillon
 • Pitkäkestoinen kiilto
 • Poistaa hiusnaarmuja
 • Helpottaa auton puhtaanapitoa
 • Parantaa auton jälleenmyyntiarvoa
 • Voit unohtaa vahauksen 

REILU TAKUU

 • Kolmen vuoden takuu kaikkiin autoihin iästä riippumatta
 • Auton uudenveroinen kiilto säilyy koko takuuajan
 • Kestävä suoja linnunulostetta, hyönteisiä, pihkaa, happosateita, UV-säteilyä ja muita ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan
 • Autonpesukemikaalien sietokyky
 • Saat käsittelystä kirjallisen todistuksen, joten takuu seuraa auton mukana omistajan vaihtuessa. 

 
Käsittelyn sisältö

   1. Pesemme auton perusteellisesti käsin ja poistamme pinttyneen lian maalipinnan syväpuhdistuksella.

   2. Poistamme maalipinnan naarmut koneellisesti lisähinnasta sopimuksen mukaan.

   3. Kiillotamme maalipinnan koneellisesti, mikä lisää autosi kiiltoa ennen suojaavan pinnoitteen levittämistä.

   4. Suoritamme kestopinnoituksen rajattu alue kerrallaan saavuttaaksemme juuri oikean kerrosvahvuuden.

   5. Kestopinnoitusaineiden annetaan kiinnittyä maalipintaan, jolloin muodostuu kestävä ja likaa hylkivä, kiiltävä pinta kemiallisen reaktion myötä.

   6. Lopuksi maalipinta viimeistellään käsin kiillottamalla ja annetaan kovettua.

   7. Luovutamme auton valmiina seuraavana päivänä käsittelystä.

 

6kk jälkeen

1kk jälkeen

Valitse auto