Muut palvelut - Finikor


Muut palvelut

Ajoneuvonostimet
Finikorilta saat laadukkaat ajoneuvonostimet kevyen tai raskaan kaluston käyttöön! Saatavana 1-pilarinostimia, 2-pilarinostimia, 4-pilarinostimia, saksinostimia ja siirrettäviä nostimia. Nostimet saat meiltä suoraan varastosta! Oma maahantuonti pitää näidenkin laitteiden hinnat kohtuullisina, joten hinta on aina edullinen.

Meiltä löytyy myös nostimien varaosia. Katso alla olevasta linkistä tuotteemme ja ota yhteyttä!

https://finikor.fi/tuotteet/tuotekuvasto-1/nostimet

https://www.nettikone.com/yritys/531394

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 (0)9 591 5030Esittelyvideot:

Twin Busch 2500kg siirrettävä 1-pilarinostin - TW 125M

Twin Busch saksinostin TW S3-19 3000kg


Usein kysyttyä

 
ruostesuojaus 3d

Ruostesuojaus
 
Kysymys: Ymmärsin etteivät nykyautot enää ruostu. Miksi siis ruostesuojata autoa?
Vastaus: Valitettavasti vielä ei ole sellaista peltiä keksitty, joka ei ruostuisi. Eli nykyautot ruostuvat siinä missä vanhemmat autotkin. Eli nyrkkisääntönä voidaankin sanoa, että myös uusi auto tarvitsee ruostesuojauksen.
 
Kysymys: Ovatko sähkö- ja hybridiautot yhtä alttiita ruostumisella?
Vastaus: Kyllä, niissä on myös kori on pellistä, ja ne ruostuvat siinä missä polttomoottoriautotkin.
  
Kysymys: Onko auto ruostesuojattu tehtaalla?
Vastaus: Maailmassa valmistetaan vuosittain noin 80 miljoonaa autoa joista ainoastaan muutama sata tuhatta päätyvät pohjoismaihin. Tästä syystä autonvalmistajat eivät suojaa autoja, lämpimämmissä ja kuivemmissa maissa ei ole samanlaista tarvetta suojaukselle.
 
Kysymys: Voiko vanhan auton myös ruostesuojata?
Vastaus: Kyllä, ruostesuojaus sopii kaikenikäisille autoille! Vanhan auton mahdolliset jo ruostuneet kohdat täytyy kuitenkin ensin korjata ja auton tulee olla täysin puhdas ennen käsittelyä, mutta nämä toimenpiteet voidaan hyvin tehdä samalla kun auto suojataan.
 
Kysymys: Missä olosuhteissa auto ruostuu?
Vastaus: Kosteus, suuret lämpötilan vaihtelut, tiesuola ja lika ovat pahin mahdollinen yhdistelmä. Auton seisottaminen kosteassa, lämpimässä autotallissa edesauttaa myös ruostumista.
 
Kysymys: Autossani on jo pitkä koritakuu. Mitä hyötyä ruostesuojauksesta on?
Vastaus: Käytännössä kaikki koritakuut kattavat vain korin sisäpuolelta alkavan ruostumisen, eikä ulkopuolelta. Korin ulkopuoli onkin se kohta autoa, joka joutuu suurimmalle rasitukselle. Ruostuminen alkaakin äärettömän harvoin korin sisäpuolelta.
 
Kysymys: Mihin tarvitsen ruostesuojausta, sillä autoni alustassa on jo muovisuojat suojaamassa alustaa?
Vastaus: Auton alustamuovien tehtävä ei ole suojata autoa ruosteelta. Niiden suurin tehtävä on tehdä autosta aerodynaamisempi ohjaamalla ilmavirtaa ja näin alentaa esimerkiksi kulutusta. Niiden tehtävä on myös osiltaan hiljentää auton sisälle kantautuvaa meteliä. Alustan kannalta negatiivinen seikka onkin se, että sinne kertyy paljon hiekkaa, mutaa ja muuta maa-ainesta, joka vasten peltiä onkin ruostumiselle oikein otollinen tilanne.
 
Kysymys: Kauanko ruostesuojaukseen tulisi varata aikaa?
Vastaus: Yleinen nyrkkisääntö on, että ruostesuojaukseen kannattaa varata noin kolme työpäivää aikaa. Nykyauton ruostesuojaaminen on pitkä prosessi, jossa mm. puretaan kaikki muoviosat ja alusta pestään sekä kuivataan huolellisesti ennen suojausta. Monet liikkeet tarjoavat myös sijaisautoa asiakkaalle työn ajaksi. 
 
Kysymys: Olen kuullut, että ruostesuojauksen jälkeen autoni haisee ruosteenestoaineilta. Kauanko tämä kestää?
Vastaus: On totta, että ruostesuojauksen jälkeen auto haisee. Tätä jatkuu kuitenkin vain hetken aikaa ja esimerkiksi lämpimillä kesäkeleillä sitä kestää vain muutaman päivän. Voidaankin todeta, että yleensä viikossa haju on hälventynyt.  Monet liikkeet tarjoavat myös sijaisautoa asiakkaalle työn ajaksi.
 
Kysymys: Ruostesuojauksen vaikutus auton kolariturvallisuuteen?
Vastaus: Tutkimuksissa on osoitettu, että auton rakenteen voimakas ruosteisuus saattaa vaikuttaa huomattavasti sen kestävyyteen kolaritilanteissa.

Kysymys: Mikä on vaikutus auton jälleenmyyntiarvoon?
Vastaus: Ruostesuojaus pidentää auton kestoikää huomattavasti, joten sillä on myös selkeä postiivinen vaikutus auton jälleenmyyntiarvoon.
 
Kysymys: Säilyykö ruostesuojauksen takuu auton seuraavalla omistajalla?
Vastaus: Kyllä säilyy. Takuu on autokohtainen.
 
 
 
 
 brilliant plus
 
Maalipinta
 
Kysymys: Voiko auton todella käyttää pinnoittamisen jälkeen vain harjattomassa pesussa ja autosta tulee silti puhdas?
Vastaus: Tämä on täysin mahdollista. Tietenkään pinnoite ei mahdottomiin pysty, eli jos auton pesu on laiminlyöty kuukausia, ei se välttämättä ilman mekaanista kosketusta tule puhtaaksi. Usein pestynä pelkkä pesuaine riittää saamaan auton puhtaaksi.
 
Kysymys: Ymmärsin, että keraaminen kestopinnoite suojaa myös auton maalipintaa. Onko se tarpeellinen sen osalta?
Vastaus: Keraaminen pinnoite antaa niin näyttävän pinnan, kuin myös suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta. Näitä ovat muun muassa linnun uloste, auringon UV-säteily ja esimerkiksi kosteat koivun lehdet, jotka helposti polttavat lakkapintaan ruman jäljen. 
 
Kysymys: Suojaako keraaminen kestopinnoite naarmuilta?
Vastaus: Hennoilta hiusnaarmuilta kyllä, mutta esimerkiksi harjakoneelta tai lumiharjasta lumien puhdistuksessa tulleilta naarmuilta huonoimmillaan ei. Valitettavasti sellaista pinnoitetta ei vielä ole keksitty, joka suojaisi suuremmilta naarmuilta.
 
Kysymys: Talven jälkeen tuntuu, ettei autoni pinnoite enää toimi, vaan lika on todella tiukassa. Miten menettelen?
Vastaus: Keraaminen pinta on suhteellisen huokoinen ja se täyttyykin helposti talven suolaliuoksesta. Tämän huomaa siitä, että pinnoite menee niin sanotusti tukkoon, eikä pesemisestä meinaa tulla mitään. Tämä ei tarkoita, että pinnoite olisi rikki tai kulunut. Se pitää puhdistaa esimerkiksi liuotinpohjaisella pesuaineella tai pelkällä liuottimella. Näin pinnoite saadaan avattua ja se toimii kuin kuuluukin.
 
Kysymys: Säilyykö pinnoitteen takuu auton seuraavalla omistajalla?
Vastaus: Kyllä säilyy. Takuu on autokohtainen.
 
Kysymys: Voiko pinnoitettua autoa vahata? Entä tekeekö se keraamiselle pinnoitteelle jotain?
Vastaus: Voi, mutta siitä ei ole välttämättä hyötyä. Vaha ei välttämättä pysy keraamisessa pinnassa samalla tavalla, kuin pinnoittamattomalla maalipinnalla. Se voi tuoda hetkellistä lisäkiiltoa. Pinnoitetta sillä ei saa kulumaan tai tuhottua.

Kysymys: Millä pesuaineilla voi pinnoitetun auton pestä? 
Vastaus: Keraamisesti pinnoitetun auton voi pestä millä tahansa auton pesuun tarkoitetuilla pesuaineilla, mutta vahaa ei tarvitse käyttää. Tärkeintä on että auto pestään tarpeeksi usein ja aina puhtailla pesuvälineillä. Kun auto pestään tarpeeksi usein voidaan myös käyttää laimeampia pesuaineita. 
 
Kysymys: Miten kauan pinnoitus kestää auton pinnassa?
Vastaus: Voidaan sanoa että pinnoitus kestää helposti useita vuosia, kun auton pesee säännöllisesti ja aina puhtailla pesuvälineillä. Takuu Finikor Brilliant Plus+ keraamiselle pinnoitteelle on 3 vuotta.
 
 
aanieristys 3d
 
Äänieristys
 
Kysymys: Uusi autoni on kovin äänekäs. Onko Finikorin äänieristyskäsittelystä apua tähän?
Vastaus: Käsittelystä on apua häiritseviin auton ajo- ja meluhaittoihin. Suosittelemmekin tutustumaan laajaan käsittelyyn ja ottamaan sen yhteydessä ruostesuojauksen. Nämä kaksi käsittelyä tukevat toisiaan.
 
Kysymys: Kuinka monta desibeliä autoni sisämeteli tippuu käsittelyn myötä?
Vastaus: Finikor Äänieristyskäsittely tiputtaa muutamia desibelejä, riippuen täysin autosta ja valitusta käsittelystä. Yleisesti voidaan todeta, että käsittely tekee raivostuttavasta ja hermoa raastavasta metelistä huomattavasti miellyttävämpää. Eli se leikkaa ylä- ja alataajuksia, jolloin äänestä tulee tasapaksumpaa. Äänet ja meluhaitat ovat kuitenkin aina subjektiivisia, eli jokainen auton omistaja kuulee äänet eri tavalla.
 
Kysymys: Olen ajatellut ruostesuojata autoni, mutta myös äänieristys kiinnostaa. Onko näissä jotain yhteisiä työvaihteita?
Vastaus: Niissä on kuin onkin monia samoja työvaiheita aina purkamisesta alustan pesuun. Näissä tosin tulee ottaa huomioon, että ruostesuojattuun autoon ei voi enää levittää äänieristemassaa alustaan, vaan äänieristys tulisi tehdä ensin. Jos kuitenkin auto on jo ruostesuojattu ja äänieristys kiinnostaa, niin liikkeemme osaa auttaa tässä esimerkiksi äänieristematoin.
 
Kysymys: Kauanko äänieristyskäsittely kestää?
Vastaus: Tähän ei ole valitettavasti yhtä oikeaa vastausta. Käsittelyn kesto riippuu käsittelyn laajuudesta, autosta ja mahdollisista sovituista lisäeristyksistä tai -töistä.

Laadukasta työtä

Finikorille laatu on aina etusijalla. Tästä kertoo myös se, että Finikor-ketjulla on käytössä patentoidut erikoissuuttimet sekä ruosteenestokaaviot kaikista yleisimmistä automalleista. Käsittelykaaviot on tehty aina laadukkaasti ammattilaisen toimesta. Finikor-liikkeiden koulutettu henkilökunta pystyy kaavioiden avulla tekemään autosi käsittelyn vielä paremmin. Käsittelyissä otetaan huomioon esimerkiksi autosi teknologian tuomat haasteet, kuten vaarallisten alueiden suojaaminen ruosteenestoaineelta.


Alla olevasta linkistä voit tutkia yhtä esimerkkinä olevaa kaaviotamme.

TOYOTA_LC100.pdf

Rahoitus

FINIKOR-RAHOITUS


FINIKOR-rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor-palvelut. Rahoituksella saat joustoa maksuaikaan ja -tapaan.

Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen kotisivuillamme, tekstiviestitse tai asioinnin yhteydessä liikkeessä. Tarkistathan lähimmältä Finikor-liikkeeltäsi rahoitusmahdollisuuden.

Ostaessasi Finikor-Tilillä, valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

2309 SF FI SoMe Finikor 1080x1080 KORR


Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Rahoitusta voi hakea vain yksityishenkilö, ei yritykset. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ

Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Entäpä kustannukset?

MAKSUVAIHTOEHTO

VUOSIKORKO

KÄSITTELYMAKSU/KK

30–60 pv

0 %

0 €

12 kk

0 %

3,90 €

24 kk

12,90 %

3,90 €

48 kk

15,00 %

3,90 €

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. Todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Finikor-Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: (linkki korotushakemukseen)

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille. Kirjaudu omille sivuille tästä.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.