Tesla Model 3 - Finikor

tesla model 3 interior crop 1024x 3

 
TESLA MODEL 3 RUOSTESUOJAUS

Model 3 on ensimmäinen Teslan malli, jossa on normaalin auton tapaan ongelmia ruostumisen kanssa. Model 3 on sekoitus eri materiaaleja: terästä, suurlujuusterästä sekä alumiinia. Alumiinin käyttöä on vähennetty muihin malleihin verrattuna runsaasti. Teräksen isosta määrästä johtuen ruostesuojaus on tärkeää hoitaa kuntoon Suomen vaativissa olosuhteissa.

Suomen teille kylvetään ympäri vuoden yli 120 000 000 kiloa ruostumista kiihdyttävää suolaa liukkauden torjuntaan sekä pölynsidontaan. Suolalla on suuri vaikutus auton ruostumiseen ja ruostesuojaus on ainoa keino estää suolan haitalliset vaikutukset. Valitettavasti myöskään Model 3:en osalta tehtaalla ei ole ruostesuojausta tehty, sillä ainoastaan kynnyskoteloissa on hyvin pieni määrä koteloainetta. Koko muu auto on siis alttiina ruostumiselle. Model 3, kuten muutkin nykyautot, on suunniteltu isommille markkinoille, joissa sää- ja ilmasto-olosuhteet ovat suotuisammat. Tämän takia nykyautot ne eivät kestä Suomen poikkeuksellisen vaativia olosuhteita ilman jälkikäteen tehtävää ruostesuojausta. 

1 1 2 1 3 1

Yllä olevasta kuvasarjasta näkyy ruostesuojauksen työvaiheet. Ensimmäinen kuva on tehtaan jäljiltä täysin paljaana. Keskimmäinen ruostesuojattu koteloaineella ja viimeinen viimeistelty kulutusta kestävällä alusta-aineella.


TESLA MODEL 3 ÄÄNIERISTYS RUOSTESUOJAUKSEN YHTEYDESSÄ

Model 3 on tiettävästi kohtalaisen äänekäs auto. Melu johtuu rengas- ja ajoäänistä, joita voidaan hiljentää Finkor Äänieristyksellä. Olemme tehneet räätälöidyn äänieristyspaketin Model 3:lle, jolla saavutetaan miellyttävämpi sekä hiljaisempi ajonautinto. 

5 10 6

7 8 11

Yllä olevasta kuvasarjaste selviää äänieristyksen työvaiheet. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa äänieristys on tehty alustan puolelta ruiskutettavalla Noxudol 3100 -äänieristeaineella eristämällä pyörätilat sekä takapää. Seuraavissa kuvissa äänieristys on tehty verhoilun purkamisen jälkeen auton sisäpuolelle äänieristysmatolla.

RATKAISU MELUA SEKÄ RUOSTUMISTA VASTAAN

Tarjoamme Tesla Model 3:seen Finikor Täysturva -ruostesuojauksen sekä Finikor Extra laajan äänieristyksen yhteishintaan 1880 euroa. Kokonaisuus vie aikaa noin 3-5 arkipäivää. 

Kysy lisää ja varaa aika lähimmältä Finikor-liikkeeltäsi. Finikor-liikkeet löydät täältä.


brilliant yleismainos 0519 1


Voit myös suojata Tesla Model 3:sen maalipinnan keraamisella Brilliant Plus+ -kestopinnoitteella. Pinnoitteella on kolmen vuoden takuu. Katso lisää.