Finikor-ketju - Finikor

Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta / Finikor - Yhteystiedot

Lintukorpi 10, 02660 Espoo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna arkisin 8:00 - 16:00

Varsinaisista Ruosteenestokäsittelyistä ja Brilliant maalipinnankäsittelyistä vastaavat paikalliset Finikor-valtuutetut liikkeet. Liikkeiden yhteistiedot löydät LIIKKEET -osiosta.

Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta on Finikor-ketjun keskusliike. Olemme keskittyneet ruosteenestoalan tuotteiden ja tarvikkeiden maahaantuontiin ja myyntiin, Finikor-ketjun markkinointiin sekä muiden autoalan tuotteiden ja tarvikkeiden myyntiin. Keskusliikkeemme sijaitsee Espoon Lintuvaarassa.


Finikor-yrittäjäksi?

Etsimme Finikor-yrittäjää Jyväskylän, Kokkolan, Pietarsaaren talousalueille. Haluatko sinä osaksi valtakunnallista Finikor-ruostesuojausketjua ja tarjota asiakkaillesi laadukkaita auton ruostesuojaus-, kestopinnoitus- sekä äänieristyspalveluita? Jyväskylässä tarjolla valmis liiketoiminta tiloineen, asiakkuuksineen ja välineineen. 

Kokkolan ja Pietarsaaren talousalueella voit lähteä mukaan uutena yrittäjänä tai liittää Finikor-palvelut nykyiseen jo toimivaan liiketoimintaasi. Liittymällä mukaan, olet osa Suomen suurinta ruosteenestoalan ketjua.

Finikorin keskusliikkeenä autamme sinua laitehankinnoissa, koulutamme työhön, tarjoamme mainos- ja markkinointipalvelut ja pidämme huolen tulevaisuudessakin ammattitaidon ylläpitämisessä. Lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat aineet ja tarvikkeet, mitä työssäsi tarvitset.

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!

Oletko kiinnostunut aloittamaan Finikor-yrittäjänä muualla? Haluamme kuulla sinusta lisää. Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

 


Henkilöstö

muotokuva Tero Wester

Tero Wester
Toimitusjohtaja
040 183 8687
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.